Spraytanning

Snel, schadeloos een goed kleurtje? Het kleurtje bijwerken of juist intensiever maken? In ons wellnesscenter aan de rand van Enschede kunt u in onze spraytan cabine gesprayd worden door één van onze schoonheidsspecialistes.
Geboekt? Spraytan vereist wat voor, tijdens en nabehandeling van uw zelf. Lees alle extra informatie voor uw boeking onderaan deze pagina.

Crazy Angel spraytanning

image1

Crazy Angel komt oorspronkelijk uit Groot-Brittanië en gaat voor de perfecte bruine teint voor iedereen. Volgens het merk ben je een echte Angel met de goede teint. De goede teint wordt gevonden door te starten en te intensiveren tot de daadwerkelijke teint gevonden is.

Spraytanning 1 lichaamsdeel (Armen, benen, decolleté of gezicht) €9,95
Spraytanning hele lichaam €29,95

Geboekt? Neem de volgende voor, tijdens en na behandeling in acht om uw spraytan letterlijk en figuurlijk vlekkeloos te laten verlopen!

Voor de spraytan:
– Voor uw spraytan scrubt u 24 uur van te voren de huid met een lichaamsscrub.

Zo zijn oude, dode huidcellen verwijderd en geniet u het langst van uw tan. (Niet korter dan 24 uur van te voren ivm olie die vrijwel altijd in uw scrub zit. Olie laat spraytan vlekken. Toch vergeten om te scrubben? In ons wellnesscenter vindt u Crazy Angel Halo Polish (€14,95), een olievrije scrub die tot vlak voor de spraytan nog gebruikt mag worden.)
– Voor de spraytan gebruikt u 24 uur lang geen olie.
Olie blijft 24 uur lang voelbaar en meetbaar op de huid. De olie absorbeert de spraytan en zorgt voor een vlekkenpatroon op de huid. Uit alle voorzorg even geen: deo, parfum, body butter, bodylotion, dagcrème, shampoo of conditioner gebruiken. (Mocht u advies willen over producten en of ze gebruikt mogen worden kunt u ons altijd bellen!)

Tijdens de Spraytan:
– Draagt u donker ondergoed.
De bruinende spray werkt in op uw pigment, maar de ‘glow’ wordt gelegd met een geel pigment. Geel pigment hecht niet aan donker ondergoed en gaat er uit in de was. Als u wit ondergoed draagt kunnen wij u niet verzekeren dat de spraytan uit uw ondergoed zal gaan.
– Draagt u lang haar vast.
In ons wellnesscenter hebben wij altijd een haarband voor u, alleen zou deze aan de rand van het gezicht er voor zorgen dat u een rand krijgt tussen wel en niet getande huid. Tijdens het tannen van het gezicht zal ook (zonder haarband) de haarrand meegenomen worden voor een natuurlijk effect. Als u lang haar los laat hangen kan dit in de tanning gaan hangen, gaan plakken of tanning tegenhouden die bedoeld is voor schouders en/of de rug. Wij adviseren een knot in het haar of een hoge staart.
– Neemt u wijde kleding mee.
Strakke kleding als skinny-jeans, topjes en ripped jeans zorgen voor wrijving over de tanning. Juist vlak na de tanning als u zich aankleed is deze tanning op z’n kwetsbaarst. Zorg ervoor dat u kleding meeneemt met zo min mogelijk wrijving. Bijv: een wijdere jurk of een trainingsbroek en een shirt.

Na de spraytan:
– Doucht u 6 uur lang niet.
Houdt u er rekening mee dat de spraytan 6 uur inwerktijd nodig heeft. U kunt dus 6 uur lang niet met water op de huid om u te wassen of te spoelen. Na 6 uur is de kleur op z’n best en kunt u met lauwwarm water de tanning van de huid spoelen.
– Gebruikt u zo min mogelijk olie producten.
Ook als de spraytan op de huid zit krijgt u een minder mooie tanning als u de tanning bewerkt met producten die olie bevatten. Dit betekend niet dat u uw huid niet kunt verzorgen! U kunt altijd uw huid verzorgen met olievrije producten zoals een bodybutter zonder olie. (bijvoorbeeld Crazy Angel Supreme Goddess(€15,95), een bodybutter zonder olie die speciaal uw tanning verlengt en uw tanning een gouden glans geeft!)
– Tanning verlengen? Herhalingsafspraak of zelf tannen!
Heeft u na de tanning nog niet genoeg van de Crazy Angel tanning? U kunt altijd bij uw afspraak meteen een herhalingsafspraak plannen. Zorg ervoor dat u altijd de voorbehandeling weer herhaald. Een vervolgafspraak wordt geadviseerd om na 7 dagen te nemen, zodat u en uw omgeving geen verschil in tanning zien. Thuis aan de slag? Zorg voor een zelftanning busje met pigment gerelateerde tanning. (Bijvoorbeeld Crazy Angel Bronze Desire (€18,95), de zelftanning voor thuis die perfect aansluit op Crazy Angel)

 

Tan-before-and-after

 Reserveer direct!

Beauty en Wellness Bad Boekelo is de specialist op gebied van wellness en beauty in de regio Enschede, Hengelo, Boekelo en Haaksbergen.