Sauna Enschede

Relaxen en ontspannen in een sauna in de regio Enschede? Bezoek dan de sauna’s van Beauty & Wellness Bad Boekelo in Enschede. U kunt uw sauna bezoek combineren met een beauty dag, zodat u helemaal tot rust komt. Ook kunt u uw sauna bezoek combineren met een heerlijke massage of een behandeling.

Wij bieden een Wellness basic arrangement aan vanaf 39,95 (Sauna + massage)

Daarnaast kunt u elke behandeling uitbouwen tot een arrangement. U krijgt dan de behandeling + tot drie uur lang gebruik van de sauna’s, Turks stoombad, zwembad en relaxruimte. Wij brengen hiervoor € 15,- p.p.extra in rekening.

Het is helaas niet mogelijk uitsluitend gebruik te maken van de sauna-faciliteiten.

Sauna Enschede

In ons Beauty & Wellness center in Enschede beschikken wij over verschillende sauna’s. Zo vindt u bij ons een aparte damessauna met een gedeelte Finse sauna. Gezellig als u met een groepje vriendinnen wilt komen ontspannen. Maar ook stellen die graag samen willen relaxen, kunnen bij ons terecht in de gemengde sauna (ook met Finse sauna). Uiteraard vindt u bij ons ook een dompelbad, Turks stoombad en een verwarmd binnenzwembad.
In de sauna’s is badkleding niet toegestaan (i.v.m. eventueel chloor uit het zwembad), uiteraard kunt u wel gewoon een handdoek omslaan.

Reserveer direct!

Boekt u één van onze arrangementen? Ook dan kunt u in de meeste gevallen terecht in onze sauna. Om het ultieme wellness gevoel bij op te roepen zit bij de meeste arrangementen een bezoekje aan de sauna inbegrepen. Op die manier kunt u dus dubbel relaxen in ons Beauty & Wellness center in Enschede.

Beauty en Wellness Bad Boekelo is de specialist op gebied van wellness en beauty in de regio Enschede, Hengelo, Boekelo en Haaksbergen.