VIP treatment Arrangement

Hele dag arrangement

Aanbieding;  € 139,95   p.p   2e persoon 50% korting!


Hoe ziet het arrangement er voor u uit:

U wordt ontvangen in ons mooie wellnesscenter. Na een rondleiding krijgt u van ons een kopje koffie of thee van het huis.
Tijdens deze dag krijgt u:

 • Een ontspannende peeling (met een scrubzout verwijderen wij de dode huidcellen en stimuleren wij de aanmaak van nieuwe cellen )
 • Een lichaamspakking (Bij een lichaamspakking wordt het hele lichaam bedekt met een masker met werkstoffen en word u vervolgens in een plastic deken gewikkeld. Door de warmte zetten uw poriën zich open, waardoor de werkstoffen goed kunnen inwerken. Dit werkt verzorgend en ontspannend). U kunt kiezen uit twee soorten modderpakking of een Twentse honing-yoghurt pakking. De werkingen zijn voedend, zuiverend of hydraterend.
 • Een Payot gezichtsbehandeling. In deze gezichtsbehandeling zorgen wij er in 30 minuten voor dat uw huid goed gereinigd en verzorgd wordt. Zo kunt u er weer helemaal tegenaan! In deze behandeling analyseren wij de huid onder een loeplamp en kunnen wij u adviseren  welke verzorging het beste bij uw huid past.
 • Tussen de middag kunt u genieten van een lunch om ook aan de inwendige mens te denken.
 • Een stevige Stress Relief 25 minuten massage.
 • Tijdens de dag kunt u tussen de behandelingen door kiezen wat u wilt doen. Van een heerlijke verfrissende duik in het zwembad, ontspannen in de Sauna, het Turks-stoombad of lekker naar buiten op ons terras met prachtig uitzicht.
 • Dit arrangement in inclusief alle drankjes die u bij ons kunt bestellen!Reserveer direct!

  *Voor alle dagprogramma’s geldt:
  Gebruik van handdoeken is inbegrepen, badjas en slippers kunt u bij ons huren of u kan deze zelf meenemen. U mag een keuze maken of u gebruik wenst te maken van onze dames- of onze gemengde sauna. Badkleding in het zwembad is verplicht. De vermelde prijzen zijn per persoon. Wij geven u graag advies over huidverzorgingsproducten.


  Op vrijdagmiddag en woensdagmiddag kunt u geen gebruik maken van het zwembad in verband met zwemlessen. Vakantieperiode uitgesloten.

  Beauty en Wellness Bad Boekelo is de specialist op het gebied van wellness en beauty in de regio Enschede, Hengelo, Boekelo en Haaksbergen.