Vierde blog!

Blog nummer vier! Daar waar we al een tijdje bezig waren met onze huidverzorging gaan we deze week een extra ontspannen stapje maken. Met alle stress die we in het dagelijks leven hebben kunnen we zo nu en dan wel eens een lekker ontspannen moment nemen. Lekker achterover, nergens aan denken, kids naar bed, werktelefoon uit. Klinkt geweldig, niet waar?

Nou tijdens deze momenten adviseren wij u wekelijks een maskertje op te doen. Vandaar dat deze blog gaat over: Maskertjes! Maskers zijn producten met een hoog gehalte aan werkstoffen. Deze sijpelen langzaam de huid in via onze poriën. Er bestaan erg veel verschillende maskers, meestal onder te verdelen in een aantal categorieën. Omdat we natuurlijk niet alle ontelbare maskers op de wereld kunnen omschrijven zullen wij in deze blog de maskers afgaan van ons hoofdmerk Payot.

Als we maskers onderverdelen doen we dat in categorieën op werking. Daar zit voor jullie het belangrijkste verschil, wat wil je bereiken met de huid? Zoals ik in eerdere blogs al benoemd heb is het heel belangrijk om je huid goed te kennen. Een maskertje gaat in op problemen die op dat moment in de huid aanwezig zijn. Laten we beginnen!

Onzuivere huid, zuiverend masker:
Voor de onzuivere huid gebruiken wij in Beauty&Wellness Bad Boekelo het kleimaskertje D’Tox van Payot. Dit kleimaskertje is samengesteld uit hele zachte klei gemixt met een vleugje grapefruit. Door de werkzame stoffen (kaolien en grapefruit) wordt de huid optimaal gezuiverd. Dit maskertje trekt in en droogt op de huid. Door de zachte klei breekt het masker haast niet. Er kan gewoon gezellig gekletst worden met het maskertje op of juist even lekker een kop thee genuttigd worden.

Vermoeide huid, oppeppend maskertje:
Wat een vermoeide huid nogal gauw mist is een beetje pit. Een gezonde glans. Deze gezonde glans brengen wij terug met het My Payot Sleeping Pack maskertje. Dit masker bestaat voor een groot gedeelte uit vitamine B. Het maskertje ruikt ontzettend lekker naar perzik, waar deze vitamine ook vaak in voorkomt. In Nederland kennen we de uitspraak: “Wat heb jij een mooi perzik huidje!” en daar bedoelen we dan ook mee dat iemand een stralende huid heeft. Dit maskertje kan lekker dik als masker aangebracht worden of (zoals de naam verraad) dun als nachtverzorging. Als je dit de hele nacht op laat straalt je huid op z’n allerbest de gehele dag.

Vochtarme huid, hydraterend maskertje:
De vochtarme huid is de vaak voorkomendste en misschien wel het grootste probleem. In een vochtarme huid zitten op het blote oog onzichtbare barstjes, deze zien we vaak als we de huid iets aanraken. Kleine barstjes in de huid vormen fijne lijntjes in de huid. En we weten allemaal wat daar het vervolg van is, juist ja! Rimpels! (Brr!) Dit (onnodige rimpels) is allemaal te voorkomen door dagelijks een hydraterende dagcrème te gebruiken of wekelijks een hydraterend maskertje aan te brengen. Voor jou lekker en je huid zal je dankbaar zijn!

Mocht je nu wekelijks maskertjes willen smeren zorg er dan voor dat je de juiste hebt, vraag je schoonheidsspecialist(e) (of ons natuurlijk, we staan altijd voor u klaar!) welk masker nu echt bij je past. Welke je huid op dit moment nodig heeft.
Een masker breng je aan op een gereinigde huid, zo heeft hij het beste effect.

Extra tip: Probeer eens een maskertje terwijl je onder een hete douche of in een lekker warm bad zit! Door de warmte gaan de poriën helemaal open staan en krijg je het beste resultaat!

 

We hebben de helft van onze huidverzorging al gehad in de blog, appeltje eitje nietwaar? We zijn er bijna, de volgende blog sluit de laatste stappen af. Dan zijn jullie klaar om serieus met de huid bezig te zijn, het is immers je grootste kledingstuk, je leven lang!

Mocht je het nou ontzettend leuk vinden om deze blog te lezen, en zou je de rest niet willen missen? Volg ons op Facebook! www.facebook.com/beautyenwellnessbadboekelo
Hier zal je op hoogte gehouden worden over nieuwe blogs en acties!

Mocht je ondertussen nieuwsgierig zijn geworden? Kijk gerust op onze website www.wellness-badboekelo.nl of bel ons op! We zouden het geweldig vinden om je te kunnen ontvangen. Misschien tot gauw in Beauty&Wellness Bad Boekelo!

See you next time!

Met gastvrije groet,
Sander Heuver
Eigenaar/Beautymanager