Spa Rituelen

Kunt u geen keuze maken uit behandelingen? Wil u alles wel een beetje proberen? Of heeft u juist behoefte aan een lekker lange behandeling? Beauty en Wellness Bad Boekelo biedt voor bovenstaande keuzes twee Spa Rituelen aan. In deze rituelen komt u van alle basis categorieën van behandelingen een aspect tegen. Na deze rituelen voelt u zich herstart, en kunt u met een schone lei weer er tegenaan.
Restart Ritueel   €79.95

Het Restart Ritueel duurt omme nabij twee en een half uur. U komt in ons wellnesscenter waar wij klaarstaan om u te verwelkomen. U kunt omkleden in onze behandelruimte.
Stap 1: 
We beginnen het ritueel met alle stress van u af te scrubben. Met een zelf samengestelde peeling voor het lichaam en een op uw behandeling afgestelde gezichtsscrub. Om even een rustmomentje te pakken zullen wij uw hoofdhuid masseren met een op uw behoefte aangepaste shampoo. Na de hoofdhuidmassage doucht u de producten van uw lichaam en gezicht af. Uw huid is heerlijk zacht geworden.

Stap 2:
We brengen een pakking aan op de huid, deze geeft een boost gepast bij het door u gekozen ritueel. U krijgt ook een gezichtsmaskertje op uw gezicht, deze matcht met de werking van de pakking. Tot slot krijgt u ook een haarmaskertje in deze stap, zo wordt het gehele lichaam tegelijkertijd aangevuld met werkstoffen. Na het intrekken van deze producten gaat u wederom douchen om de producten van u af te spoelen. Vanaf dit moment voelt uw huid al niet meer aan zoals u bij ons binnen kwam. Lekker zacht en goed doorvoed! Tijdens het douchen zullen wij u een conditioner aanbieden.

Stap 3:
Na de behandeling verzorgen wij de huid na. Dit doen we met een body butter/lotion en een dagcrème aangepast op de behoeftes van uw huid. U zult nu compleet ge-restart onze behandelruimte verlaten.

Het Restart Ritueel is in twee varianten te verkrijgen.
Restart Ritueel Nutricious & Restart Ritueel Purifying

Restart Ritueel Nutricious:
Gevoelige of droge huid? Daar is het Nutricous ritueel perfect voor! Alle producten zijn op basis van voedende werkstoffen als Kokosnoot of Japanse Lelietjes. Na dit Ritueel zou de huid weer iets voller worden, een gezonde glans krijgen en zijn stevigheid weer terug vinden.

Restart Ritueel Purifying:
Doffe of zelfs onzuivere huid? Daar is het Purifying ritueel perfect voor! Alle producten hebben een zuiverende en reinigende werking. Werkstoffen als Munt, klei en aardbei worden gebruikt in deze behandeling. Na deze behandeling is het doffe effect weg, onzuiverheden minder gevoelig en heeft de huid weer kracht om zelf tegen de onzuiverheden te weren.