♥ Gezonde huid met de Bio-peeling van Neoderma

€ – Een gezonde levensstijl is denk ik nummer één goede voornemen van 2015. Normaal doe ik niet aan goede voornemens, maar dit jaar wil ik wel iets veranderen. Namelijk de conditie van mijn huid. Vorig jaar november ben ik begonnen met dingen uitzoeken en nu ongeveer twee maanden verder neem ik je mee op mijn ontdekkingsreis naar de perfecte stralende huid. Zo onderging ik in december een Bio-Peeling van Neoderma .

Bio peeling Neoderma Face and More schoonheidsalon Mijn huid is sinds april/ mei enorm onrustig geworden. In het begin zat ik er helemaal niet mee, nu maakt het mij nog steeds niet ongelukkig. Maar ik heb wel zo iets van waar komt het vandaan? En vooral waarom gaat het niet weg? Iedereen heeft wel eens een wat onrustigere tijd, vooral in de menstruatieperiode, maar dan had ik ergens een ontsteking en dat trok naar een week helemaal weg. Nu blijft het constant. Met name op mijn wangen. Toen ik de uitnodiging kreeg voor de huidbehandeling van Neoderma was ik ook super blij. Misschien gaf dit juist de boost die ik nodig had.

Bio peeling Neoderma productenWat is een bio-peeling?

Een bio-peeling van Neoderma is eigenlijk een Chinese Kruidenpeeling met pure ingrediënten. Een combinatie van puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën zorgen ervoor dat de celdeling van de huid vernieuwd wordt in 10 dagen (in plaats van 24 tot 28 dagen) zonder de huid te verdunnen. Het bevordert de productie van collageen en elastine. De bio-peeling heeft een therapeutische en verjongende werking en na de behandeling krijgt de huid een healthy glow. Dat klinkt als muziek in mijn oren!

Bio-peeling, de behandeling

Allereerst wordt de huid gereinigd met de Liquid Soap van Neoderma. De Liquid Soap bevat zwavel (absorbeert overproductie van talg), menthol (werkt verfrissend, verkoelend en ontsmettend), Sodium Laureth Sulfaat & Cocamidopropyl Betaïne (uit kokosnoot; reinigt en zuivert de huid) en Salicylzuur (verwijdert dode huidcellen).

Bij de tweede stap wordt de Herbal Lotion gebruikt, dit zorgt voor een verfrissende en verkoelde werking. In de Herbal Lotion zit pepermuntolie (kalmerend en verfrissend), kamfer extract (antibacterieel en normaliseert de talgafscheiding) en toverhazelaar (licht desinfecterend). De huid wordt weer gestabiliseerd door de Lotion, zeer belangrijk! Eventuele onzuiverheden worden verwijderd.

Bio peeling Neoderma behandeling onzuivere huid Face & moreBij de derde stap ga je echt naar de bio-peeling. In een bakje komt de kruidenmix, een mix van algen en plankton. Doormiddel van solution worden de kruiden geactiveerd, het goedje wordt verwarmd op een kaars. Het deed me een beetje aan chocoladefondue denken, al rook het wel anders…. Door het te verwarmen wordt het kruidenmengsel beter opgenomen door de huid. Wanneer de kruidenvezels contact maken met de huid worden ze geactiveerd en opgenomen door de huid. De vezels zakken door naar de basale cellaag (dat is de laag onder je opperhuid). In de basale cellaag vindt de celdeling plaats, door het kruidenmengsel wordt dit proces gestimuleerd en versnelt. De huid krijgt van binnen uit een echte boost.

Bio peeling Neoderma gezichtsbehandeling face & moreDit stukje van de behandeling was ik het meest benieuwd naar, want het schijnt een aparte sensatie te zijn. En ja dat was het ook echt. Het kruidenmengsel prikt even wanneer het op de huid komt. Ik vind het naar modder ruiken, heel lekker is de geur niet maar het is ook niet mega vies. Al snel wen je aan de geur. Het kruidenmengsel wordt in twee delen aangebracht en het wordt licht ingemasseerd. Het voelt aan als een licht scrub, maar hiermee beschadig je de opperhuid niet. Het herstel werkt van binnen uit.

Bio peeling kruidenmengsel NeodermaWanneer het kruidenmengsel van het gezicht wordt gehaald voel je de prikkelende sensatie nog meer dan in het begin. Het is echt een gek gevoel. Het heeft een cactusprik idee, of alsof je takken in je gezicht krijgt. Maar het zijn kleine tintelingen, het is echt niet pijnlijk.

Neoderma bio peeling reviewDe vierde stap is een Rebalancing Matifying Cream Mask. Het masker reguleert de huidfunctie, minimaliseert de poriën en oneffenheden en houdt de huid zacht. In het masker zit kaoline (werkt zuiverend), rijstzetmeel (werkt zuiverend), kamille extract (ontstekingsremmend en kalmerend), goudsbloemextract (werkt ontstekingsremmend, bevordert het genezingsproces en kalmeert) en komkommerextract (verkoelt, verzacht en werkt vochtregulerend).

De vijfde stap is het opnieuw schoonmaken van de huid met lotion. Daarna werd de Blue Blood Gel aangebracht. De gel stimuleert de opname van de actieve ingrediënten in de huidverzorgingsproducten. De Blue Blood Gel bevat onder andere perzikpitolie (zorgt voor een heerlijke geur, verfrist en hydrateerd), vitamine E (beschermt de huid) en allantoïne (stimuleert de celvernieuwing). Elke keer wanneer de huid aangeraakt wordt voel je de tintelingen weer, het voelt gek. Maar nog steeds niet pijnlijk.

Neoderma bio peeling review face and more schoonheidsbehandelingStap zes is het aanbrengen van een dagcreme en SPF. Vooral het aanbrengen van een SPF is erg belangrijk.

Overige weetjes over de bio-peeling

De peeling is geschikt voor alle huidtypen. Het is zelfs zeer geschikt voor de onzuivere huid, acne, acne rosacea, littekens, pigmentvlekken, rimpels, slechte doorbloede huid en verslapte huid. De behandeling moet gezien worden als een intense therapie. Het wordt dan ook aangeraden om na de behandeling veel water te drinken (dit om afvalstoffen, die extra zijn aangemaakt door de stimulering van de doorbloeding, je lichaam uit te laten), geen water om het gezicht te spoelen, je gezicht te reinigen met een zacht vochtig washandje en je goed in te smeren met SPF. Het prikkelende gevoel kan ongeveer twee dagen aanhouden. Daarnaast kan de huid gaan schilferen na ongeveer drie dagen, de huidlagen schuiven dan op.

Het resultaat en mijn mening over de bio-peeling

Ik vond het een fijne behandeling. Toen ik klaar was voelde mijn huid zijdezacht aan en ik had echt het idee dag het goed gereinigd was. De glow die Neoderma beloofd zie je ook echt. Mijn huid zag er een stuk frisser uit.

Ik heb maar één dag last gehad van het tintelende gevoel. Wel gek als je ’s avonds op je kussen gaat liggen, gelukkig slaap ik op mijn rug. De volgende dag had ik het alleen ’s ochtend heel licht. De avond na de behandeling kreeg ik wel een soort opvlieger (ik kreeg het heel erg warm), ik las later dat dat normaal is. Water drinken is daar het antwoord op.

Bio-peeling neoderma

Voor de behandeling was mijn huid al iets rustiger dan normaal

Na de Bio-peeling, healthy glow

Vlak na de bio-peeling, hier zie je de healthy glow al goed

Vanaf dag drie begon mijn huid te schilferen, nu ben ik daar toch wel gevoelig voor. Dus het kan zijn dat het bij mij erger is dan normaal. Het begon bij mijn op dag drie bij de kin, later bij mijn wangen en op dag zes had ik nog een klein beetje op mijn voorhoofd.

resultaat bio peeling neoderma

Klik op de foto om het te vergroten, dan zie je het resultaat nog beter

Alle dagen voelde mijn huid heerlijk zacht en fris aan. Op dag 10 zag ik wel een paar kleine onzuiverheden komen, maar het was dan ook de fijne periode van de maand. Dus dat telt niet mee.

resultaat bio peeling Neoderma na 10 dagen

Resultaat na 10 dagen

Ik ben echt onwijs te spreken over de bio-peeling en ik raad iedereen het ook echt aan om het te doen wanneer je last hebt van een onzuivere huid. Het verschil is op de foto’s misschien niet duidelijk te zien, maar mijn huid voelt zoveel rustiger aan. Het is zeker het proberen waard.

Lees de hele blog van “All Lovely Things” Hier

Reserveer direct!