Halve dagarrangement Lichaam

Voor het lichaam hebben we het perfecte halve dagarrangement in ons wellnesscenter aan de rand van Enschede. In een halve dag zorgen we er voor dat de huid van het lichaam een opfrisbeurt krijgt! De cellen worden vernieuwd, en verzorgd!

Body Spa arrangement €69,95
 • Komt u binnen! We laten het lichaam eerst even rusten van de reis. Lust u een kopje koffie of thee met wat lekkers op onze kosten?
 • De oude huidcellen worden van de huid af gescrubd met onze ontspannende peeling. De zoutkorrels schuren de dode huidcellen van onze huid terwijl de voedende olie al een basis legt voor de verzorging.
 • Tussen de behandelingen door kunt u onbeperkt gebruik maken van ons zwembad, sauna en Turkse stoombad.
 • Een ware boost van voedingsstoffen voor de huid tijdens onze pakking. Deze pakking zuivert de huid en zorgt ervoor dat er een aantal huid eigen voedingsstoffen in de huid worden aangevuld.
 • Lekker nagenieten met drankje op onze kosten op het terras of op één van onze relaxplekken.

  spa2


  Bij een halve dag kunt u kussen uit een ochtend (10:00-13:30) of middag (13:00-17:30). Gebruik van handdoeken is inbegrepen, badjas en slippers dient u zelf mee te nemen.

   Reserveer direct!

  Beauty en Wellness Bad Boekelo is de specialist op gebied van wellness en beauty in de regio Enschede, Hengelo, Boekelo en Haaksbergen.