Lashlifting!

MyLash Lashlifting!

Wilt u ook al tijden langere, dikkere  wimpers maar wilt u geen extensions? Zijn extensions te duur, te slecht voor uw wimpers of bent u allergisch voor de lijm? Dan is Lashlifting voor u de oplossing! Lashlifting is een goedkope wimperstyle oplossing, is niet slecht voor de wimpers en aangezien het product niet op de huid blijft heeft u geen last van allergische reacties tijdens het dragen van de lashlift.

Met behulp van siliconen pads worden uw natuurlijke wimpers rechtgetrokken en gekruld. Ook is er de optie om uw wimpers tegelijk met de behandeling te laten verven zodat u een semi-permanente mascara draagt.

De resultaten van Mylash Lashlifting zijn direct zichtbaar, na de behandeling kijkt u in de spiegel en ziet u meteen het resultaat. U kunt bij een lashlifting behandeling verwachten dat het resultaat ongeveer 4 tot 6 weken blijft zitten, en het resultaat verdwijnt geleidelijk. Voor de behandeling is ook geen onderhoud nodig, u  kunt na 4 weken gewoon de behandeling opnieuw komen doen voor een blijvend resultaat.

Zorg:
Bij de lashlifting vragen wij u een bepaalde zorg voor uw wimpers te dragen, dit zorgt voor een makkelijke behandeling voor u, en een langer blijvend resultaat.

Voor de lashlift:
De dag van uw lashlift vragen wij u geen oogmake-up te dragen. Hieronder valt zeker mascara.
De dag van uw lashlift vragen wij u geen lenzen te dragen. Komt u met lenzen in mag u deze voor de behandeling verwijderen, en zult u zonder lenzen naar huis moeten reizen.

Tijdens de lashlift:
Volg zoveel mogelijk de aanwijzingen van de lashlift specialist op, als deze eenmaal aangeeft dat de ogen gesloten kunnen worden kunt u ze daadwerkelijk pas openen zodra deze specialist dat aangeeft. Bij eerder openen van de ogen kunnen chemicaliën in contact komen met uw oog.
Mocht er iets aan de hand zijn (iets brand, iets prikt) geef dit dan vooral meteen aan, uw specialist kan dan nog ingrijpen.

Na de lashlift:
Na de lashlift dient u 24 uur de wimpers niet in aanraking te laten komen met water. Dit zorgt er voor dat de lashlift teniet wordt gedaan.
U kunt de komende 24 uur niet naar de sauna, stoomcabine of zwembad.
U kunt de komende 24 uur geen sporten uitoefenen die overmatig laten transpireren.
Voor de komende 24 uur kunt u geen nepwimpers of extension aan laten brengen.
U kunt gedurende de duur van de lashlifting (4 weken) uw wimperkrultang in de kast laten liggen.
Probeer niet op uw buik, met uw wimpers naar beneden tegen het kussen aan, te gaan slapen.

Lashlifting €32,95
Lashlifting incl verven wimpers €37.95

 

 

Uw Lashlift specialisten zijn: Sanne & Sander
Het resultaat blijvend hebben? Maak vast een afspraak voor over 4 weken, zo bent u zeker van uw plekje!