De eerste blog van Beauty&Wellness Bad Boekelo!

Een ware Blog, een Beauty Blog van Beauty&Wellness Bad Boekelo.
Geloof het maar gauw, hier is het toch echt!

Daar zijn we, op mijn eerste blog. Mocht je er van houden om te lezen over ons wellnesscenter, beauty tips & tricks en de nieuwste trends dan ben je hier aan het juiste adres! In de Beauty&Wellness Bad Boekelo Blog ga ik elke blog een stapje verder tot het kennen van ons wellnesscenter. Van echte veranderingen in ons wellnesscenter naar nieuwe producten tot echte beauty, wellness en make-up tips!

In deze eerste blog wil ik jullie meenemen naar ons wellnesscenter, om eens kennis te nemen van wat wij bieden. Daar vooraf ga ik natuurlijk eerst mijzelf voorstellen. Wat is een blog zonder schrijver?

Mijn naam is Sander Heuver, 20 jaar oud en eigenaar van Beauty&Wellness Bad Boekelo. Allround Schoonheidsspecialist en visagist van beroep. Ik ben verder gespecialiseerd in acne, wenkbrauwstylist, masseur en zelfs opgietmeester. De harde feiten naast ons neerleggend ben ik verder een druk bezette jongen met hart voor beauty&wellness. Al van jongs af aan was het mijn droom om bovenaan een wellnesscenter te komen, laat staan er zelf één te hebben. In mijn vrije tijd discussieer ik graag over lifestyle en beauty, zit ik wel erg graag een spelletje te doen op de computer en lees en schrijf ik graag.

In de bossen en weilanden van Enschede en Boekelo staat een groot hotel. Resort Bad Boekelo. In dat hotel zit bijna achterin een hele gave ruimte. Een ruimte waar de muziek je meteen tot rust brengt, de aroma je tegemoet komt en de rust over je heen daalt. Dat is het wellnesscenter. Beauty&Wellness Bad Boekelo genaamd. Op deze plek kun je ontzettend fijne dagen doorbrengen, een geweldige behandeling boeken of te gekke make-up kopen of aan laten brengen door een specialist.

In het wellnesscenter werken een aantal jonge meiden en één jonge vent, allemaal schoonheidsspecialist in hart en nieren met hart voor het vak. Aan het hoofd staat de eigenaar; Sander, tevens ook Beautymanager. Geassisteerd door Kayli, die waarneemt waar ze kan en op momenten dat Sander niet aanwezig is de leiding heeft, zij is de assistent Beautymanager. Verder een groep meiden die maar al te graag de behandelingen uitvoeren. (Op de site bij ‘wie zijn wij’ kunt u al onze schoonheidsspecialistes zien!)

Dit is een hele kleine kijk in ons wellnesscenter. Ik zou jullie zo graag nog zoveel willen vertellen, maar wat is het idee van een blog als ik jullie alles in de eerste blog al vertel? Mocht je het nou ontzettend leuk vinden om deze blog te lezen, en zou je de rest niet willen missen? Volg ons op Facebook! www.facebook.com/beautyenwellnessbadboekelo
Hier zal je op hoogte gehouden worden over nieuwe blogs en acties!

Mocht je ondertussen nieuwsgierig zijn geworden? Kijk gerust op onze website www.wellness-badboekelo.nl of bel ons op! We zouden het geweldig vinden om je te kunnen ontvangen. Misschien tot gauw in Beauty&Wellness Bad Boekelo!

See you next time!

Met gastvrije groet,
Sander Heuver
Eigenaar/Beautymanager

Sander_bewerkt

SANDER HEUVER (20 JAAR) IS SCHOONHEIDSSPECIALIST EN EIGENAAR VAN BEAUTY&WELLNESS
BAD BOEKELO. NAAST BEAUTY, WELLNESS EN MAKE-UP INTERESSEERT HIJ ZICH IN GAMES EN SCHRIJVEN.