Dermalogica huidverbetering

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al ruim 25 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies.

Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Dermalogica investeert niet in advertenties en verleidt niet door mooie verpakkingen, maar besteed z’n tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering.

Dermalogica: Uw huid in topconditie krijgen én houden..

U bent namelijk uniek, dus uw huid is dat ook. Doormiddel van de grondige huidanalyse; Face Mapping, wordt vastgesteld wat voor soort huid u hebt en welke problemen hierbij komen kijken.

Skin Treatment 40 minuten € 39,95

Effectieve, korte behandeling die de huid een flinke boost geeft. Deze behandeling bestaat uit een dubbele reiniging, Face Mapping, exfoliatie, verzorgend masker en een dag/nachtverzorging.


Skin Treatening 60 minuten € 64,95

Tijdens deze behandeling worden speciale producten en behandelmethodes gebruikt die gericht zijn op specifieke problemen van de huid.


Skin Treatment Deluxe 90 minuten € 87,95

Een gepersonaliseerde behandeling die iedere keer weer anders is!
Deluxe Facial is een uitgebreide luxe behandeling met allerlei extra’s om u nog meer te verwennen.

Epileren van de wenkbrauwen, zijn ook bij de Skin Treatment Deluxe inbegrepen.


Skinscanning €4,95

Met skinscanning kijken we met veilige UV lampen naar uw huid. Huidproblemen die nog niet zichtbaar zijn zitten vaak net onder het oppervlak. Door de UV reflectie kunnen wij samen met u kijken naar huidproblemen die er aan zitten te komen en deze vroegtijdig preventief te behandelen. Zo kunnen we al behandelen voordat het probleem tot uiting komt en voorkomen dat deze komt of de uiting verzachten.
(Op het skinscannen krijgt u €3,00 korting als dit geboekt wordt bij een Dermalogica huidverbeteringsbehandeling!)

 Reserveer direct!

Beauty en Wellness Bad Boekelo is de specialist op gebied van wellness en beauty in de regio Enschede, Hengelo, Boekelo en Haaksbergen.