Decaar Huidverbetering

Voor gezichtsbehandelingen gericht op huidverbetering bent u bij Beauty en Wellness Bad Boekelo aan het juiste adres.

Planten en kruiden hebben een buitengewone werking op onze huid. Al vele duizenden jaren gebruiken we natuurproducten op de huid om deze te verzorgen. Decaar heeft hier een doorbraak in gemaakt op het gebied van huidproblemen. In het moderne Decaar laboratorium selecteert men de beste kruidenextracten om met uw huid aan de gang te gaan.
De behandelingen van Decaar zijn vaak gericht op werkstoffen door middel van zuurstof de huid in te sluisen. Bekende producten zijn dan ook de Oxygen producten, pure zuurstof opgelost in een werkstof om de huid een flinke boost te geven naar verbetering.

Decaar staat bekend om de Decaar Algae Peeling. Dit is een algen peeling (Ook wel Chinese Kruidenpeeling genoemd) die op natuurlijke basis er voor zorgt dat uw huid binnen 10 dagen volledig vernieuwd! Zo zorgen we er voor dat huidproblemen verminderen/verdwijnen.
Decaar kan u helpen met de huidproblemen:

– Acne/Onzuiverheden
– Pigmentvlekken
– Fijne Lijntjes / Rimpels
– Slechte vochtbalans
– Gevoelige huid
– Onrustige huid
– Jonge littekens

 

Wel adviseren wij om thuis de Decaar producten te gebruiken, in ieder geval een week rond de behandeling(en), voor optimaal resultaat. Resultaat kan afwijken van het gewenste zodra andere merken gebruikt worden.

Om met Decaar aan de slag te gaan vragen wij van u een melding te maken als dit de eerste keer is. Zo kunnen wij daar rekening mee houden.Onderstaande behandelingen zijn klassieke gezichtsbehandelingen met producten van Decaar, wij adviseren deze behandelingen om de huid bij te houden en een boost te geven. Wilt u echt bezig met de huid blijvend verbeteren dan adviseren wij bij een behandeling een Decaar Algae-peeling te nemen!

Quick Treatment
(Basis)
45 minuten € 39,95

Effectieve, korte behandeling die de huid een flinke boost geeft. Deze behandeling bestaat uit een huidanalyse, huidreiniging, evt. uitzuiveren van aanwezige onzuiverheden, een masker gespecialiseerd op het afgesproken huidprobleem en een dag/nacht verzorging. Productadvies is altijd inbegrepen!

Relax Treatment
(Uitgebreid)
60 minuten € 64,95

Met deze behandeling gaan we al een stap verder op de huidproblemen af. We doen een huidanalyse, zeer effectieve dubbele huidreiniging, evt. uitzuiveren van aanwezige onzuiverheden, een specifiek masker op uw huidprobleem, een afsluitend verzorgend masker en een dag/nacht verzorging. Productadvies is altijd inbegrepen!

Super Relax Treatment
(Compleet)
90 minuten € 87,95

Super Relax Treatment is een behandeling waarmee u meteen een ontzettend grote stap zet richting een nieuwe huid. Na deze behandeling krijgt u in tien dagen een compleet nieuwe huid. We beginnen met een uitgebreide huidanalyse bij onze skinscanner. Hier zien we huidproblemen aankomen in zelfs de diepste huidlagen! Na de analyse gaan we beginnen met een uitgebreide luxe dubbele huidreiniging. We exfoliëren de huid om hem daarna uitgebreid uit te zuiveren. Na de zuivering komt de kracht van Decaar, de Chinese kruiden (Algen)peeling! Deze samenstelling van kruiden en algen laten we inwerken op de huid, zo stimuleren we de basis van de huid om in tien dagen een nieuwe huid aan te maken. Na de Algae-peeling leggen we een verzorgend masker aan. We sluiten af met een kalmerend masker en een dag/nachtverzorging. Tijd om de huid thuis de rust te geven om in tien dagen compleet te vernieuwen! (Resultaat van deze behandeling kan vertraagd/verminderd zijn als er niet thuis verzorgd wordt met Decaar producten!)


Extra opties:

Chinese (Algen-) peeling 20 minuten €19,95


(alleen bij te boeken bij ‘Quick Treatment’ en ‘Relax Treatment’! Niet los te boeken!)
De Algenpeeling is een samenstelling van kruiden en algen die we op de huid laten inwerken. Deze samenstelling van werkstoffen geven seintjes af aan de basis van de huid, de onderste laag. Deze laag gaat versneld aan het werk met nieuwe cellen maken, zo wordt de voor u zichtbare huid in tien dagen compleet vernieuwd! Als eerste reactie op de behandeling zullen alle onderliggende problemen in de huid naar buiten gewerkt worden. Dit kan leiden tot een tijdelijk rode huid waarbij alle onderliggende problemen naar de oppervlakte komen.  (Niet bij ‘Super Relax Treatment’ te boeken omdat deze daar al bij in zit!)

Skinscanning  15 min €4,95

Met skinscanning kijken we met veilige UV lampen naar uw huid. Huidproblemen die nog niet zichtbaar zijn zitten vaak net onder het oppervlak. Door de UV reflectie kunnen wij samen met u kijken naar huidproblemen die er aan zitten te komen en deze vroegtijdig preventief te behandelen. Zo kunnen we al behandelen voordat het probleem tot uiting komt en voorkomen dat deze komt of de uiting verzachten.
(Op het skinscannen krijgt u €3,00 korting als dit geboekt wordt bij een Decaar huidverbeteringsbehandeling!)
Uiteraard kunt u informatie aanvragen via het contactformulier.

CONTACT

Mocht u net als wij overtuigd zijn van deze behandelingen, dan kan u natuurlijk ook meteen reserveren:

RESERVEER DIRECT