Basis keuze arrangement!

Zin om een halve dag in ons wellnesscenter te ontspannen? Wilt u naar de sauna met uw favoriete behandeling? Dat is nu mogelijk! In dit halve dag arrangement kiest u zelf welke behandeling u krijgt. Deze geeft u door bij de boeking, wij kunnen uw boeking alleen doorzetten zodra wij alle gegevens hebben.

 Basis keuze arrangement!

  • Welkom in ons wellnesscenter in Boekelo! Wij willen u graag een rondleiding geven. Kunnen wij u een kopje koffie of thee aanbieden voor u uw dag bij ons begint?
  • Tijdens uw arrangement krijgt u uw behandeling die u van tevoren zelf gekozen heeft. Wordt dit een gellak? Of ondergaat u liever een gezichtsbehandeling? Er is voldoende uit te kiezen. Alle keuzes vindt u in het onderstaande schema!
  • Naast uw behandeling kunt u heerlijk 3 uur lang genieten van sauna, zwembad of onze relaxplekken. Als het weer het toelaat kunt u zelfs gebruik maken van ons overdekt terras of misschien wel de zonneweide!

 

De kosten van dit arrangement hangen af van de behandeling die u kiest, onderstaand vind u een schema met de behandelingen die u kunt kiezen en wat de kosten zijn voor het complete arrangement (excl. dranken).

 Behandeling Kosten arrangement
CCO Gellak manicure* of CCO Gellak Pedicure €34.95 p.p.
Payot Facial Basic €39.95 p.p.
Gezichtsmassage of Hotstone gezichtsmassage €39.95 p.p.
Ontspannende Lichaamspeeling €39.95 p.p.
Mini Handspa of Mini Footspa €39.95 p.p.
Crèmepakking of Modderpakking €49.95 p.p.
Pedicure* €49.95 p.p.

*Deze behandelingen zijn alleen in dit arrangement te verkrijgen als desbetreffende specialisten aanwezig zijn. Vraag ons wellnesscenter naar de mogelijkheden!

(Tekst gaat door onder de afbeelding)

Gebruik van handdoeken is inbegrepen, badjas en slippers kunt u bij ons huren of u kan deze zelf meenemen. U mag een keuze maken of u gebruik wenst te maken van onze dames- of onze gemengde sauna. Badkleding in het zwembad is verplicht. Badkleding in de sauna is verboden. Alleen op woensdagochtend is het mogelijk om badkleding te dragen in de sauna. Dit is van 10:00 – 12:00. De vermelde prijzen zijn per persoon. Wij geven u graag advies over huidverzorgingsproducten.

Op vrijdagmiddag en woensdagmiddag kunt u geen gebruik maken van het zwembad in verband met zwemlessen. Vakantieperiode uitgesloten.