Basic Wellness XXL

Hele dag arrangement

Aanbieding; voor € 84,95   p.p  


Hoe ziet het arrangement er voor u uit:

Na ontvangst in ons wellnesscenter krijgt u van ons een rondleiding zodat u overal de weg weet en u zich meteen thuis voelt. Daarna krijgt u een kopje koffie of thee van het huis.

Tijdens deze dag krijgt u:

 • Onbeperkt toegang tot de sauna’s
 • Onbeperkt toegang tot het zwembad
 • Onbeperkt toegang tot onze relaxplakken zoals lekker bij de openhaard of in de tuin/zonneweide. (uiteraard afhankelijk van het weer)
 • Een fijne Stress Relief 25 minuten massage
 • Tussen de middag krijgt u gelegenheid om te lunchen. Deze kunt u ter plekke bijboeken, maar uiteraard staat het u ook vrij om deze van huis mee te nemen.
 • Tijdens de dag krijgt u een verzorgende Payot gezichtsbehandeling: Payot Facial Basic 30 minuten.Reserveer direct!Meerdaagse arrangementen

  * Voor alle dagprogramma’s geldt:
  Gebruik van handdoeken is inbegrepen, badjas en slippers kunt u bij ons huren of u kan deze zelf meenemen. U mag een keuze maken of u gebruik wenst te maken van onze dames- of onze gemengde sauna. Badkleding in het zwembad is verplicht. De vermelde prijzen zijn per persoon. Wij geven u graag advies over huidverzorgingsproducten.


  Op vrijdagmiddag en woensdagmiddag kunt u geen gebruik maken van het zwembad in verband met zwemlessen. Vakantieperiode uitgesloten.

  Beauty en Wellness Bad Boekelo is de specialist op het gebied van wellness en beauty in de regio Enschede, Hengelo, Boekelo en Haaksbergen.