Basis arrangement

Wellness Basic €39,95 p.p.

Wellness Basic is het perfecte arrangement om in een kort tijdsbestek even helemaal op te knappen. Dit arrangement in ons wellnesscenter is ook zeer geschikt om te proberen als u voor het eerst naar een wellnesscenter gaat!

  • Welkom bij Beauty&Wellness Bad Boekelo! Komt u binnen en neem plaats bij één van onze relaxplekken. Even zitten met een drankje en wat lekkers op onze kosten! Wij zullen u meteen het wellnesscenter laten zien!
  • Het arrangement bevat een Stress Relief Lichaamsdeelmassage. In 25 minuten masseren we zoveel mogelijk stress weg uit uw rug, nek en schouders of uw benen!
  • Naast de massage kunt u tot drie uur lang genieten van ons Turkse stoombad, sauna of onze relaxplekken. U kunt ook een verfrissende duik nemen in ons zwembad!

Lichaamsmassages

Op vrijdagmiddag en woensdagmiddag kunt u geen gebruik maken van het zwembad in verband met zwemlessen. Vakantieperiode uitgesloten.


 Reserveer direct!

Beauty en Wellness Bad Boekelo is de specialist op gebied van wellness en beauty in de regio Enschede, Hengelo, Boekelo en Haaksbergen.