Arrangement Defrost!

Halve dag arrangement:
Aanbiedingsarrangement; € 79,95   p.p   2e persoon 50% korting!

Arrangement: Defrost!

  • Kom gerust binnen bij Beauty&Wellness Bad Boekelo! Neem lekker plaats op ons terras in de zon of binnen bij de open haard, onder het genot van een kopje koffie of thee van het huis. We laten u met plezier ons wellnesscenter zien!
  • Het gezicht kan altijd een boost gebruiken! Dit doen wij met Payot. Door middel van fruitige producten laten wij de huid weer gezond glanzen en heerlijk verzorgd en zacht aanvoelen. Dit gebeurd in een Payot Facial Basic (30min).
  • Tussen de behandelingen door kunt u lekker genieten in ons Turks stoombad, onze sauna, heerlijk in de tuin of bij de open haard. U kunt ook een verfrissende duik nemen in ons zwembad.
  • De spieren warmen heerlijk nog even op tijdens de Hotstone deelmassage (25min) waarin we u laten meemaken hoe het is om met hete lavastenen gemasseerd te worden. Lekker even wegdromen terwijl uw spieren hersteld worden.
  • Nadat u  heeft genoten vandaag laten wij u natuurlijk niet zelf de zorg dragen over de terugweg! Wij zorgen er voor dat u weer met een lekker gevoel naar huis kan. Dit doen we met een mooie dag make-up! De schoonheidsspecialist(e) laat u weer stralen met de prachtige tinten van de Pupa make-up. Nog tips nodig? Nu kunt u het vragen!Reserveer direct!

*Voor alle halve dagprogramma’s geldt:
U kunt kiezen voor de ochtend (10.00-13.30 uur) of middag (13.00-17.30 uur). Gebruik van handdoeken is inbegrepen, badjas en slippers dient u zelf mee te nemen. U mag een keuze maken of u gebruik wenst te maken van onze dames- of onze gemengde sauna. Badkleding in het zwembad is verplicht. De vermelde prijzen zijn per persoon. Wij geven u graag advies over huidverzorgingsproducten.

Op vrijdagmiddag en woensdagmiddag kunt u geen gebruik maken van het zwembad in verband met zwemlessen. Vakantieperiode uitgesloten.

Beauty en Wellness Bad Boekelo is de specialist op gebied van wellness en beauty in de regio Enschede, Hengelo, Boekelo en Haaksbergen.