Zomer arrangement: Fruity Times!

Halve dag arrangement:
Aanbiedingsarrangement; € 99,95   p.p   2e persoon gratis! 

Zomer arrangement: Fruity Times!

  • Welkom bij Beauty & Wellness Bad Boekelo! De zomer is gearriveerd met z’n heerlijke warme dagen op ons terras, een goede duik in het zwembad en onze heerlijk zomerse fruitige behandelingen! We geven u graag een rondleiding om uw arrangement te beginnen.
  • Fruit heeft vele verschillende toepassingen en werkingen tijdens behandelingen. We beginnen met de voedende en reinigende werking tijdens een lichaamspeeling! Een heerlijke ontspannen peeling waarbij we de dode huidcellen verwijderen en de huid voeden met olie. Dit doen we met een mango-sinaasappel peeling.
  • Tussen de behandelingen door kunt u heerlijk opwarmen in ons Turks stoombad, onze sauna of bij de open haard. U kunt ook een verfrissende duik nemen in ons zwembad. Zonnebaden op onze zonneweide is ook heerlijk of u kunt plaatsnemen op ons terras.
  • Om de huid van het gezicht een stevige boost te geven behandelen wij de huid met My Payot. Heerlijk een halfuur gezichtsbehandeling waarbij we gebruik maken van alleen maar huidverzorging gemaakt van superfruit! De vitamines in deze huidverzorging zorgen ervoor dat uw huid weer gaat stralen, natuurlijk helpen wij u ook met een huidavies op maat.
  • Het arrangement wordt afgesloten met de perfecte ontspanning voor het gelaat. We masseren het gelaat voor 15 minuten met een vruchten olie gemaakt van meerdere tropische vruchten die de huid goed voeden, het vochtbalans herstellen en na de behandeling lekker kan blijven zitten door de SPF 30 die in de olie zit. U bent goed beschermd voor de zon en kunt deze zomer er weer tegenaan!

(tekst gaat door onder de afbeelding)

Reserveer direct!

*Voor alle halve dagprogramma’s geldt:
U kunt kiezen voor de ochtend (10.00-13.30 uur) of middag (13.00-17.30 uur). Gebruik van handdoeken is inbegrepen, badjas en slippers kunt u bij ons huren of u kan deze zelf meenemen. U mag een keuze maken of u gebruik wenst te maken van onze dames- of onze gemengde sauna. Badkleding in het zwembad is verplicht. Badkleding in de sauna is verboden. De vermelde prijzen zijn per persoon. Wij geven u graag advies over huidverzorgingsproducten.
U kunt tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren, doet u dit binnen 24 uur dan zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen.

Op vrijdagmiddag en woensdagmiddag kunt u geen gebruik maken van het zwembad in verband met zwemlessen. Vakantieperiode uitgesloten.

Beauty en Wellness Bad Boekelo is de specialist op het gebied van wellness en beauty in de regio Enschede, Hengelo, Boekelo en Haaksbergen.