Lente arrangement: Beautiful Blossom!

Halve dag arrangement:
Aanbiedingsarrangement; € 99,95   p.p   2e persoon gratis! 

Lente arrangement: Beautiful Blossom!

  • Welkom bij Beauty & Wellness Bad Boekelo! De lente is er weer met de prachtige, heerlijk geurende bloesems! Tijd om te relaxen, neemt u lekker plaats bij één van onze relaxplekken, zin in een kopje koffie of thee?
  • Bloesems hebben de functie om de huid te helen, te herstellen en te voeden. Verder zijn bloesemgeuren ontspannend en stress verminderend. Deze functies combineren wij met een heerlijke massage van 25min. We voeren deze massage uit met een olie die een geurenmix bevat van vele bloesemsoorten. Samen met onze stevige massage zorgt dit voor het ultieme onspanningsmomentje.
  • Tussen de behandelingen door kunt u heerlijk opwarmen in ons Turks stoombad, onze sauna of bij de open haard. U kunt ook een verfrissende duik nemen in ons zwembad. Zonnebaden op onze zonneweide is een optie als het lentezonnetje het toelaat!
  • Om de huid een stevige boost te geven brengen wij een crème pakking aan gemaakt van bloesemextracten. Deze pakking voedt de huid en ondersteund het zelfherstellend vermogen van de huid. Schrale plekjes? Geïrriteerde huid? Wij weten er wel raad mee!
  • We vergeten soms de zorg voor onze handen of voeten wel eens, daar helpen wij u graag mee! Als afsluiter kunt u kiezen om één van beide te laten scrubben. Wij gebruiken hiervoor een lavendelzout gemengd met bloesemolie. Deze scrub laat u zo vlak voor het naar huis gaan nog even helemaal ontspannen! Geeft u wel even aan bij uw reservering of u de handen of voeten gescrubd wil hebben?

(tekst gaat door onder de afbeelding)

Reserveer direct!

*Voor alle halve dagprogramma’s geldt:
U kunt kiezen voor de ochtend (10.00-13.30 uur) of middag (13.00-17.30 uur). Gebruik van handdoeken is inbegrepen, badjas en slippers kunt u bij ons huren of u kan deze zelf meenemen. U mag een keuze maken of u gebruik wenst te maken van onze dames- of onze gemengde sauna. Badkleding in het zwembad is verplicht. Badkleding in de sauna is verboden. De vermelde prijzen zijn per persoon. Wij geven u graag advies over huidverzorgingsproducten.
U kunt tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren, doet u dit binnen 24 uur dan zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen.

Op vrijdagmiddag en woensdagmiddag kunt u geen gebruik maken van het zwembad in verband met zwemlessen. Vakantieperiode uitgesloten.

Beauty en Wellness Bad Boekelo is de specialist op het gebied van wellness en beauty in de regio Enschede, Hengelo, Boekelo en Haaksbergen.