Winter Arrangement : Winters Maintenance!

Halve dag arrangement:  
Aanbiedingsarrangement; € 99,95   p.p   2e persoon gratis! 

Winter arrangement: Winters Maintenance!

  • Welkom bij Beauty & Wellness Bad Boekelo! De winter is in het land met zijn koudere gure winden. Komt u gauw binnen om op te warmen tijdens de rondleiding. Neemt u lekker plaats bij onze open haard.
  • Het gezicht krijgt heel wat te verduren in deze winterse weren, tijd om de huid een boost te geven en weer te gaan beschermen. Dit doen we tijdens de Payot Facial Basic.
  • Tussen de behandelingen door kunt u heerlijk opwarmen in ons Turks stoombad, onze sauna of bij de open haard. U kunt ook een verfrissende duik nemen in ons zwembad. Zonnebaden op onze zonneweide is nu niet een optie, maar in de winter kunt u wel meteen na de sauna door naar buiten lopen. Het lichaam laten afkoelen in de buitenlucht is heerlijk!
  • De huid op uw lichaam mag weer helemaal verfrist worden. Dit doen we door middel van rijstzeep! Met een Lovely Sabuni massage komen de spieren los en voelt de huid op het lichaam aan als nieuw!
  • Tot slot mag u kiezen hoe u naar huis wil gaan, kunnen de wenkbrauwen een touch-up gebruiken, uw voeten wel wat liefde krijgen of mogen wij u in de make-up zetten? U kunt kiezen om een voetmassage, wenkbrauw epileren/harsen of dag make-up te nemen. . U bent weer helemaal klaar voor de Winter!

(tekst gaat door onder de afbeelding)

Reserveer direct!

*Voor alle halve dagprogramma’s geldt:
U kunt kiezen voor de ochtend (10.00-13.30 uur) of middag (13.00-17.30 uur). Gebruik van handdoeken is inbegrepen, badjas en slippers kunt u bij ons huren of u kan deze zelf meenemen. U mag een keuze maken of u gebruik wenst te maken van onze dames- of onze gemengde sauna. Badkleding in het zwembad is verplicht. Badkleding in de sauna is verboden. De vermelde prijzen zijn per persoon. Wij geven u graag advies over huidverzorgingsproducten.
U kunt tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren, doet u dit binnen 24 uur dan zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen.

Op vrijdagmiddag en woensdagmiddag kunt u geen gebruik maken van het zwembad in verband met zwemlessen. Vakantieperiode uitgesloten.

Beauty en Wellness Bad Boekelo is de specialist op het gebied van wellness en beauty in de regio Enschede, Hengelo, Boekelo en Haaksbergen.