Uw team van Beauty & Wellness Bad Boekelo

Sander Heuver Eigenaar en Wellnessmanager

Mijn naam is Sander Heuver en ik ben de nieuwe eigenaar van Beauty & Wellness Bad Boekelo! Bij Beauty & Wellness Bad Boekelo ben ik nu al enige tijd aan het werk. Daarbij ben ik gegroeid van stagiair tot medewerker, en nu uiteindelijk tot eigenaar! Ik ben nog redelijk jong, maar dat het zorgt voor verfrissing van het wellnesscenter. Samen met een vernieuwd team zal Beauty&Wellness Bad Boekelo de komende tijden stukje bij beetje gaan veranderen. Ik sta namelijk achter modernisering van het bedrijf. Al zullen we op het gebied van persoonlijke aandacht en sfeer nooit veranderen. Daar halen wij immers onze kracht uit!

Kayli Hütter Assistent Beautymanager

Mijn naam is Kayli Hütter en ik ben de assistent Beauty manager van Beauty & Wellness Bad Boekelo!
Ik ben al 2,5 jaar werkzaam bij Beauty & Wellness Bad Boekelo, in 2,5 jaar gegroeid tot assistent Beauty manager. Samen met Sander zorg ik er voor dat het wellnesscenter hier naar wens draait.. Alle behandelingen die bij Beauty & Wellness Bad Boekelo geboekt kunnen worden, voer ik uit. Al ligt mijn specialiteit bij de huidverbetering. Mocht u ooit naar Beauty & Wellness Bad Boekelo komen voor een huid verbeterende behandeling, dan ga ik graag met u aan de slag!

 

Maud Nijhof Allround Schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Maud Nijhof en ik ben allround schoonheidsspecialiste bij Beauty & Wellness Bad Boekelo. Ik ben gegroeid van stagiair tot medewerkster.
Alle behandelingen die bij Beauty & Wellness Bad Boekelo geboekt worden voer ik bijna allemaal uit. Bij mij staan kwaliteit, deskundigheid, persoonlijke aandacht, rust en ontspanning voorop. Onze slogan “Een weldaad voor lichaam en geest!” maak ik graag voor u waar.
Ik hoop u graag eens te mogen begroeten bij Beauty & Wellness Bad Boekelo!

Demi Bluemink Allround Schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Demi Bluemink en ik ben Allround schoonheidsspecialist bij Beauty & Wellness Bad Boekelo.
Ik ben nu 2,5 jaar werkzaam in het bedrijf.
Bijna alle behandelingen die bij Beauty & Wellness Bad Boekelo geboekt kunnen worden voer ik uit. Mijn specialiteit ligt echt bij het harsen.
Met mijn kennis en enthousiasme is het mijn doel om jou als gast een onvergetelijke tijd te bezorgen in ons wellnesscenter!

Chayenna Boogaerts Schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Chayenna Boogaerts. Ik ben schoonheidsspecialiste bij Beauty & Wellness Bad Boekelo. Lichaams beauty-behandelingen zijn echt mijn ding! Met mijn enthousiasme, adviezen en zorgzaamheid wil ik er voor zorgen dat u alles uit handen kunt geven als u bij Beauty & Wellness Bad Boekelo binnenstapt!

Janine Loor Schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Janine Loor. Werkzaam als schoonheidsspecialiste bij Beauty&Wellness Bad Boekelo. Massages geven vindt ik erg leuk! Dat is dan ook helemaal mijn ding! Last van een gespannen spier of juist even helemaal de wereld vergeten tijdens een massage? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Lotte Eeltink Schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Lotte Eeltink. Ik ben schoonheidsspecialiste bij Beauty & Wellness Bad Boekelo. Ondanks alle behandelingen die ik hier uitvoer is hot-stone massage echt mijn ding! Door middel van de hitte van de stenen kan ik uw spieren intensiever behandelen.

Demi Schutter Schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Demi Schutter. Ik ben schoonheidsspecialiste bij Beauty & Wellness Bad Boekelo. Voor handverzorgende behandelingen bent u bij mij aan het juiste adres! Lekker een lakje? Of juist een heerlijke massage van de handen?