Pupa workshop

Toe aan een NIEUWE look of make-up advies? In onze schoonheidssalon verzorgen wij onze PUPA Make-Up workshops.

Nieuw: Make-up workshop op afspraak:

2 t/m 4 personen: € 19,95 p.p.*
*te boeken tijdens reguliere openingstijden van maandag t/m vrijdag.

5 t/m 14 personen: € 17,95 p.p.*
* te boeken op werkdagen, in overleg.

Gezellige make-up workshop waarin je goede tips ontvangt en misschien wel een nieuwe look kan proberen.

Je krijgt uitleg over alles met betrekking tot dagmake-up. Onze visagisten zullen je de professionele fijne kneepjes van het opmaken uitleggen.

De intentie van de workshop is dat je gezellig, met bijvoorbeeld vriendinnen, een leuke tijd hebt waarbij je toch ook zeer nuttige informatie en tips krijgt. Tips waar je later weer echt iets aan hebt.

De make-up workshop kan ongeveer 2,5 uur in beslag nemen (afhankelijk van het aantal personen) maar is desgewenst ook uit te breiden met bijvoorbeeld een bij te boeken lekkere lunch of diner.
Vraag gerust naar de mogelijkheden wij kunnen ook een persoonlijk pakket voor je samenstellen met bijvoorbeeld extra epileren, of een gezichtsmassage. Er is van alles mogelijk.

Tijdens deze workshop willen wij je ook laten profiteren van een korting van 10% op alle Pupa Make-Up aankopen.  Kortom een gezellige workshop,  om met vriendinnen, familie of collega’s aan te melden.

Naast deze make-up workshops op afspraak, kennen wij ook make-up workshops die wij enkele keren per jaar organiseren met grotere groepen:

Onze visagistes leren u tijdens deze middag de fijne kneepjes van het opmaken. Om 12.30 uur wordt er gestart met een High Tea in ons Beautycenter. Aansluitend start de Pupa workshop, waar u uitleg krijgt over alles omtrent een dagmake-up. Tijdens deze middag willen wij u ook laten profiteren van een korting van 10% op al uw Pupa aankopen. Kortom een gezellige middag, ook om met vriendinnen, familie aan te melden.

Deze workshops zijn voor dit jaar gepland op de derde woensdag van de maand:

  • 20 juni
  • 18 juli
  • 15 augustus
  • 19 september
  • 17 oktober
  • 21 november
  • 19 december

De afgelopen keren waren weer erg geslaagd! Een leuk, leerzaam maar vooral gezellig clubje bij elkaar!
Intresse?
Vraag naar de volgende datum en wij houden u op de hoogte via de mail; info@wellness-badboekelo.nl of bel op nummer 053-4349627
De kosten van de workshop zijn € 12,50 p.p.

 

 

 

 Reserveer direct!

Beauty en Wellness Bad Boekelo is de specialist op gebied van wellness en beauty in de regio Enschede, Hengelo, Boekelo en Haaksbergen.