Beauty arrangement: Good Looking!

Halve dag arrangement
€ 99,95  p.p. 2e persoon 30% korting!
   (Als thuisadvies, voor het beste resultaat,  adviseren wij u om alvast 24 uur voor dit arrangement het lichaam te scrubben met een peeling zonder olie!)
 • Good Looking! Het arrangement om eens een andere look te proberen! Kom binnen in ons beautycenter. Zullen we beginnen met koffie of thee op onze kosten?
 • Onze eerste behandeling is een basis op de huid. Spray tan! Onze schoonheidsspecialistes sprayen u met Crazy Angel spraytan. Een spraytan die zes uur bijtrekt om uw eigen zonnekleur te vinden.
 • Tussen de behandelingen kunt u heerlijk uitrusten in onze relaxruimte. Ivm uitlopende spraytan adviseren wij om niet gebruik te maken van de sauna of zwembad.
 • Een ware wenkbrauw lift! Anastasia, de wenkbrauw goeroe! Al onze schoonheidsspecialistes zijn getraind tot Anastasia wenkbrauwstylist! Door middel van botstructuur en een beetje hulp van make-up maken wij de perfecte wenkbrauw voor u!
 • Aansluitend krijgt u van ons nog een heerlijke snack in onze relaxruimte of op ons mooie terras met zonneweide.
 • Tot slot maken we de make-up af tot een dag make-up. Zo gaat u met een compleet nieuwe look weer richting huis.
  make-up 3

*Voor alle halve dagprogramma’s geldt:
U kunt kiezen voor de ochtend (10.00-13.30 uur) of middag (13.00-17.30 uur). Gebruik van handdoeken is inbegrepen, badjas en slippers dient u zelf mee te nemen. U mag een keuze maken of u gebruik wenst te maken van onze dames- of onze gemengde sauna. Badkleding in het zwembad is verplicht. De vermelde prijzen zijn per persoon. Wij geven u graag advies over huidverzorgingsproducten.

Op vrijdagmiddag en woensdagmiddag kunt u geen gebruik maken van het zwembad in verband met zwemlessen. Vakantieperiode uitgesloten.

 Reserveer direct!

Beauty en Wellness Bad Boekelo is de specialist op gebied van wellness en beauty in de regio Enschede, Hengelo, Boekelo en Haaksbergen.