Arrangementen

AANBIEDINGEN:
Zomer Wellness arrangement: Lovely Summer!

 

Halve dag arrangement met o.a.: gezichtsbehandeling Payot Facial Basic 30min, Epileren van wenkbrauwen, en Lovely Sabuni 40 min(zeepmassage) .
Gebruik van Turks stoombad, sauna, zwembad, relaxplekken en bij mooi weer uiteraard de tuin!.
€ 106,- € 99,95, 2e persoon gratis Uitgebreide informatie

Verwendag: Enjoy & Relax!
Hele dag arrangement met een peeling, een lichaamspakking, een gezichtsbehandeling en een lunch.
Daarnaast kunt u ontspannen in de sauna, het zwembad, de tuin, in de relaxruimte of het Turks-stoombad.
Van € 128,35 voor € 99,95 per persoon. Uitgebreide informatie


Arrangement: Defrost!

Halve dag arrangement met o.a.: Hotstone massage (25min),
een gezichtsbehandeling (30min) en dag make-up aangebracht in onze make-up studio.
Daarnaast kunt u gebruik maken van ons Turks stoombad, sauna, zwembad of het terras met zonneweide.

 € 79,95, 2e persoon 50% korting Uitgebreide informatie

Wellness Basic
Drankje en wat lekkers, rondleiding, Stress Relief Lichaamsdeelmassage (25 minuten), tot drie uur lang gebruik van Turks stoombad, sauna, zwembad of onze relaxplekken. Afsluiting met wat lekkers.
€ 39,95 per persoon. Uitgebreide informatie

HELE DAG ARRANGEMENTEN:
Twents Arrangement
Een drankje met een Twentse lekkernij, rondleiding, een gezichtsbehandeling inclusief een Twents honing-yoghurt masker (30 minuten), gebruik  van ons Turks stoombad, sauna en zwembad, Twentse zout peeling, een Twentse lunch, een Stress Relief Massage (25 minuten), een drankje op één onze relaxplekken.
€129,95 2e persoon 50% korting! Uitgebreide informatie

Mannen Arrangement
Een kopje thee of koffie, een gezichtsbehandeling aangepast op de mannenhuid (30 minuten), gebruik van ons zwembad, sauna en Turks stoombad, lichaams-scrub, lunch, Stress Relief lichaamsdeelmassage (25 minuten).Afsluiting met een drankje.
€ 119,- per persoon. Uitgebreide informatie

Payot Beauty Allover
Een kopje koffie of thee met wat lekkers op ons terras of bij onze open haard, Payot Facial Total (incl. epileren) behandeling (90 minuten), een verstevigende lichaamspeeling, genieten van onze relaxruimte of ontspannen in het Turks Stoombad, sauna of zwembad. Een Foot Butter, een lunch, een lichaamsmassage (40 minuten), een deel make-up met advies door een visagist. Afsluiting met een drankje.
€ 144,95 per persoon. Uitgebreide informatie

Payot So Soft & Magic
Een kop thee/koffie met een lekkernij, Massage de Elixir van 40 minuten, ontspannende gezichtsbehandeling (30 minuten), genieten van onze relaxruimte of ontspannen in het Turks stoombad, sauna of zwembad, een lunch, een Body Wrap Elixir (ontspannende en hydraterende pakking), een Elixir lichaamspeeling ( peeling met een gouden glitter structuur voor een stralende huid). Afsluitend een drankje op ons mooie terras.
€ 129,95 per persoon. Uitgebreide informatie

HALVE DAG ARRANGEMENTEN:
Body Spa arrangement
Een kopje koffie of thee met wat lekkers, een ontspannende peeling, onbeperkt gebruik van ons zwembad, sauna en Turkse stoombad. Een pakking en afsluitend een drankje op op het terras of op één van onze relaxplekken.
€ 69,95 per persoon. Uitgebreide informatie

 Reserveer direct!

Beauty en Wellness Bad Boekelo is de specialist op gebied van wellness en beauty in de regio Enschede, Hengelo, Boekelo en Haaksbergen.